MissGladys

Profile posts Latest activity Postings About Post areas

  • memories too many memories...savrseno vece za tebe moram priznati, bila si i vise nego uspesna !!
    moram da ti kazem sta se desavalo u tvom odsustvu - jose te je pomenuo prosle nedelje.hm jedino sto nisam siguran da li je bila repriza njegove emisije :/ uglavnom rekao je "Martina from Croatia", ubedjen sam da si to ti..well, who else?! :cool: pisala si mu mejl ili tako nesto..
    imam album i kada sam ga nabavio a to je bilo pred moz rodjendan nije mi se nesto dopadao, ipak vremenom mi se pocinjao svidjati album a i Doll je super devojka te je ukupni utisak i vise nego dobar :)

    drago mi je da su se i tebi poceli dopadati... uzivaj missumisu ;)
    koju si pesmu trazila? trazio sam mu "tony the pony" i " I dont mind if you forget me" i stvarno I dont mind... :)super za berlin, imacu informaciju iz prve ruke kako je bilo ;)
    ah da, avatar... avatar je omot singla 'dagenham dave' tj ex footbaler terry vanables koji je surprise surprise iz dagenhama..zanimljiv moz omot, jedan od retkih na kojima nije njegova fotka.
    dosta dugo pratim morrissey-solo sajt i nisam zalazio na forum a zaintrigirao me jose-ov link, vec sam mu pisao par puta preko twittera, ipak.. nije mi ispunio muzicku zelju u emisiji ali je pomenuo da se slusa u srbiji... i to je nesto :)
    nisam bio na swords turneji, zapravo jedini put kada sam ga slusao je dan posle koncerta u hrvatskoj 2006, na exit festu.. ti?
    hej hej, pozdrav
    drago mi je da sam ovde nasao nekog iz ovih krajeva... a nasao sam te sasvim slucajno, citajuci temu o emisiji jose maldonada - dorucak tj. vecera with the smiths, sjajne li emisije! :)
    You're so right! I was lurking on the members pics yesterday and realized that Mr. Moz has got a bunch of good looking fans.. does he realize that(?) :D
    Enjoy the rest of the week!
    <3
    Thank you and THANK YOU for adding me first ;D
    Greets.

    PS. You look cute in your profile pic!
    Hey! How are you? Long time, no talk!
    I'd love to meet you in Berlin! When are you planning to be at Tempodrom? I'm planning to be there somwhen during the afternoon, to get as close to the stage as possible!

    P.S.: You look lovely in your profile picture! :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Back
Top Bottom